Enkel seier for Norge

Håndballjentene spilte seg til selvtillit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norge - Spania 30-22:

Norge viste til tider solid angrepspill, og vant komfortabelt over et nokså ufarlig tsjekkisk lag. Gøril Snorroeggen og Kristine Lunde spilte hele førsteomgangen, og takket for tilliten med scoringer og godt spill.

Kristine Lunde ble vår toppscorer med sju mål, fem av dem på straffe. Snorroeggen spilte med stor entusiasme, og nettet fire ganger.

Kampen var uten betydning for Norge, som allerede var gruppevinner etter seirer over Spania og Ukraina. Tsjekkia var allerede ute av turneringen etter to tap.

Den største bekymringen for Marit Breivik må imidlertid være at Norge slapp inn hele 22 mål. Det er mer enn både Spania og Ukraina gjorde. I tillegg hadde Norge mange bomskudd, selv om det var langt færre enn mot Spania i går.

- Jeg er fornøyd med at flere spillere spiller seg inn i EM. Gøril Snorroeggen og Kristine Lunde var eksempler på det. Dette er jenter som kan komme inn senere og avgjøre, sa Breivik til TV2 etter kampen.

Landslagssjefen klarer ikke å vurdere lagets stigning, fordi hun er for usikker på motstanderne de så langt har møtt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.