GREIT VIDERE: Caroline Wozniacki gikk enkelt videre til 2. runde i US Open på bekostning av spanske Nuria Llagostera.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray Stubblebine
GREIT VIDERE: Caroline Wozniacki gikk enkelt videre til 2. runde i US Open på bekostning av spanske Nuria Llagostera.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ray StubblebineVis mer

Enkel seier for Wozniacki

Videre til 2. runde i US Open.

Caroline Wozniacki vant klart med sifrene 6-3, 6-1 i 1. runde av US Open mot spanske Nuria Llagostera tirsdag kveld.

Den danske verdenseneren sendte dermed et signal til konkurrentene om at hun har formen inne og at hun akter å kjempe for å vinne sin første Grand Slam-tittel. 21-årige Wozniacki kom til finalen i turneringen i 2009, men ble der et nummer for liten for den rutinerte belgieren Kim Clijsters.

Tirsdag dundret Wozniacki inn 22 vinnere og holdt alle sine servegame mot motstander Llagostera, som bare rager 1,56 meter over banedekket. Oppgjøret på hardcourtunderlaget på hovedbanen Arthur Ashe Stadium var over på en time og 20 minutter.

Dansken viste mest av alt lovende spill framme ved nettet der hun vant 14 av 17 baller. I 2. runde venter vinneren av oppgjøret mellom Arantxa Rus fra Nederland og russiske Jelena Vesnina.

(NTB)