Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Enkel seier over Storbritannia

Må slå Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske laget gjorde grunnlaget for seieren i den første perioden. Etter de første 20 minuttene ledet Norge 4-1. I den andre perioden økte Norge til 6-2, mens det i den tredje perioden ble satt inn to nye mål av de norske iskrigerne.

– I dag fikk vi uttelling og da er alt mye enklere. Vi hadde flere skudd i går, men i dag fikk vi skuddene i mål. Og med 4-1 etter første periode ble det mye enklere. Vi slapp å jage resten av kampen, sier landslagssjef Roy Johansen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Norge har slitt mot Storbritannia i tidligere mesterskap. I fjor ble det 4-4, mens det i 2003 ble 3-2 for Norge. I 2002 ble det 2-1.

– Storbritannia hadde en dårlig målvakt, og det hjelper jo. Men det kunne og burde ha blitt flere mål enn åtte, sier Johansen.Et annet problem for det norske landslaget har vært skudd mot mål. Johansen mener han ser bedre tendenser i årets mesterskap.

– Når vi setter åtte pucker i mål så er det bedre enn det har vært, sier han.Neste motstander er Polen, som kanskje er det laget Norge må slå i årets B-VM for å rykke opp i A-VM.

– Polen er et bra lag, og er en av de store utfordrerne i årets mesterskap. Skal vi rykke opp må vi slå Polen. Men B-VM er fortsatt i våre hender, sier han.

(ANB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!