Enkel semiseier for Bolt på 200

Bremset inn til 20,08.

LETT MATCH: Usain Bolt (t.v.) kontrollerte inn til en enkel seier i semifinalen på 200 meter i kveld. Her foran amerikanske Shawn Crawford og Alonso Edward fra Panama.Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters/Scanpix
LETT MATCH: Usain Bolt (t.v.) kontrollerte inn til en enkel seier i semifinalen på 200 meter i kveld. Her foran amerikanske Shawn Crawford og Alonso Edward fra Panama.Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters/ScanpixVis mer

Usain Bolt «ruslet» i mål i den første semifinalen på 200 meter i VM og tok seg til finale med 20,08. Han var ikke truet, og ingenting tyder på at han blir det i finalen heller.

Jamaicaneren har lekt med konkurrentene gjennom alle rundene på 200 meter, og han har ikke tatt i mer enn høyst nødvendig for å gå videre.

I dag var Panamas Alonso Edwards den som kom nærmest ham i heatet, men han løp for fullt til mål og ble likevel slått med 14 hundredeler.

Bolt har allerede sikret seg ett gull i VM. Han vant 100-meteren søndag kveld på fantastiske 9,58 sekunder. Han sa selv at han ikke trodde på verdensrekord på 200 meter, men for supermannen fra Jamaica ser det ikke ut som om noe er umulig.

Tyson Gay, den eneste som kunne ha gitt Bolt en viss kamp på 200-meteren, trakk seg fra distansen etter å ha tatt sølv på 100 meter. Grunnen var problemer med lysken.

(NTB)