Enkelt for Tottenham i Russland

Lekte med Demidovs russiske kamerater.

CRUISE KONTROLL: Tottenham har små problemer med å slå motstanderne i Europa League-gruppa de er i. I dag ble russiske Anzji for lette i Moskva.Foto: AFP  / YURI KADOBNOV / NTB Scanpix
CRUISE KONTROLL: Tottenham har små problemer med å slå motstanderne i Europa League-gruppa de er i. I dag ble russiske Anzji for lette i Moskva.Foto: AFP / YURI KADOBNOV / NTB ScanpixVis mer

• Anzji - Tottenham 0-2 (0-2)

(Dagbladet): Med tanke på plassering i hjemlig liga - Anzji på nest sisteplass i den russiske serien, og Tottenham på tredjeplass i Premier League - burde kampen være grei skuring for gjestene fra London.

Men det tok litt tid før Tottenham greide å få ordentlig tak på kampen. For selv om engelskmennene hadde mest ball, viste laget fra Dagestan seg farlig på kontringer.

Effektiv Defoe
Men i det 34. minutt viste det litt b-pregede Tottenham-laget at de ikke hadde reist til Russland for bare å sikre seg ett poeng.

Lewis Holtby spilte da fint igjennom til Jermain Defoe, som uten problemer banket ballen opp i nettaket fra sju meter.

Ifølge Opta var det Defoes femte mål på hans syvende skudd i Europa League, inkludert kvalifiseringskampene.

Bare fem minutter etterpå scoret Tottenham igjen. Kyle Walker fant Nacer Chadli foran mål, og Chadli kunne enkelt bredside ballen i mål. Anzji var utspilt og utklasset, og kampen så mer eller mindre avgjort ut før pause.

Sjanse for TIL
Og det var ikke mye Vadim Demidovs lagkamerater fikk til i andre omgang heller. Tottenham gikk for halv maskin, og det var mer enn nok mot tamme russere.

Det nærmeste Anzji kom den første timen var et dårlig forsøk på å filme seg til straffe.

Demidov ble sittende på benken kampen igjennom for Anzji. Og skal vi legge Anzjis prestasjon til grunn, har russerne et lag Tromsø faktisk kan slå når Gutan skal til Russland og bortekamp 24. oktober.