Manchester United vant 2-0 mot Chelsea

- Enkelte snakker mer enn de burde gjort

Ole Gunnar Solskjær om kritikken etter PSG-nedturen.

ANGRER IKKE: - For meg gjorde jeg de riktige valgene, men fikk ikke det riktige resultatet, sier Solskjær om PSG-kampen. Foto: Phil Duncan / Prosports / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
ANGRER IKKE: - For meg gjorde jeg de riktige valgene, men fikk ikke det riktige resultatet, sier Solskjær om PSG-kampen. Foto: Phil Duncan / Prosports / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LONDON (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er klare for kvartfinalen i FA-cupen etter at de vant 2-0 mot Chelsea mandag kveld.

Midtbaneherrene Ander Herrera og Paul Pogba scoret med hver sin heading i første omgang. Andre omgang ble en ren transportetappe.

Dermed slo nordmannen og hans elever tilbake på en perfekt måte etter det skuffende 2-0-tapet mot PSG i del én av åttedelsfinalen.

- Det var veldig viktig å slå tilbake. Vi vil ha en reaksjon. Vi har jobbet bra på trening, hadde god selvtillit og riktig temperament inn mot kampen etter et par gode dager på trening, sa Solskjær på pressekonferansen.

Nordmannen fikk også spørsmål av Jan Åge Fjørtoft på Viasat om hans tanker om kritikken etter PSG-kampen.

- Jeg har ikke opplevd det på noen særlig måte. Det er enkelte som snakker mer enn de burde gjort. Jeg kan ikke bekymre meg for hvem som sier hva. Jeg må ta valg. Noen ganger funker det, andre ganger ikke. For meg gjorde jeg de riktige valgene, men fikk ikke det riktige resultatet, sier Solskjær til Viasat.

Hyller målscorerne

Pogba ble utvist i sluttminuttene mot Paris Saint-Germain. Mot Chelsea sto han fram med ett mål og én assist.

- Pogba var vår beste mot PSG, i dag er han enda bedre. Han hadde tre rundt seg mot PSG. I dag fant han veien rundt Kante. Han har blikket, du så pasningen til Herrera, og måten han kom seg inn i boksen på til 2-0. Fantastisk, sier Solskjær, som også hyller mannen som startet festen.

- Vi tapte finalen mot Chelsea i fjor. Min siste kamp for United var cuptap mot Chelsea. Men nå skal vi til Wolves og fansen elsker bortekamper. Du kan ikke bare skryte av én, du må skryte av alle, også reservene.

- Men ja, Ander Herrera var fantastisk. Han løper over hele banen, skaffer seg rom og vinner baller. En fantastisk spiller.

- Han gir alt

Solskjær fikk skryt tilbake av Pogba i forkant av pressekonferansen.

- Det var en vakker seier i dag. Vi er Manchester United og vi spiller for å vinne trofeer. Han (Solskjær) tok denne jobben for å gjøre det. Han stoler på oss og vi stoler på han, sa franskmannen etter kampen.

- Han gir alt for denne klubben. Han gir oss glede, vilje til å kjempe for klubben, la Pogba, som tydeligvis er fornøyd under Solskjær, til overfor Viasat.

Neste hinder i drømmen om FA-cuptittelen er Wolverhampton borte.

Det ble klart under trekningen sendt på BBC rett etter kampen.

- Bortekamp igjen. Du håper på en hjemmekamp etter Arsenal og Chelsea. Vi må gjøre det på den vanskelige måten, de er en tøff motstander, sa Solskjær til BBC rett etter trekningen.

- Tøft, veldig tøft. De har fått sving på sakene, sa Solskjær til Viasat om trekninga.

Kvartfinalene spilles i perioden 15. til 18. mars.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer