- Enkeltpersoner er ikke viktige

Allmektig Nordlie har ett fokus: Redde FFK fra nedrykk.

TILBAKE I TIPPELIGA-MANESJEN: Tom Nordlie ble presentert som ny trener i Fredrikstad i formiddag. Fra nå er det eneste som teller å redde klubben fra nedrykk.MMS-Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET
TILBAKE I TIPPELIGA-MANESJEN: Tom Nordlie ble presentert som ny trener i Fredrikstad i formiddag. Fra nå er det eneste som teller å redde klubben fra nedrykk.MMS-Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FREDRIKSTAD/OSLO (Dagbladet.no): I formiddag ble Tom Nordlie presentert som Fredrikstads nye hovedtrener på stadion i Plankebyen.

- Det er en stor glede for meg å ønske Tom Nordlie velkommen til klubben. Vi er i en situasjon vi ikke er fornøyde med, og har stor tro på at Tom er rett mann, sier avtroppende sportsdirektør Runar Henriksen.

Han trekker seg samtidig fra stillingen som midlertidig sportsdirektør, for å gi Tom Nordlie fullt sportslig ansvar. Fredrikstad dropper dermed modellen med sportsdirektør.

- Det var et ønske/krav fra min side. Men det har ingenting med Runar å gjøre, det har med erfaring å gjøre. Skal jeg være ansvarlig for resultatene, vil jeg også ha innflytelsen. Men dette er selvfølgelig team-arbeid, det viktigste er at alle drar lasset i samme retningen. Sånn har det ikke alltid fungert, for å si det sånn. For meg er det viktig at mandatene er klare, sier Nordlie.

Kan faktisk rykke nedNå blir det ett hundre prosent fokus på å redde Fredrikstad fra nedrykk.

- Da jeg kom inn i klubber som Viking og KIL var situasjonen så prekær at det var lett å få folk med seg. Når man som FFK ligger ett poeng eller to bak så kan man fort si som de sier her i byen: «Det årnær sæ». Derfor er det viktigste nå er å få folk til å innse at man kan faktisk rykke ned. Det er viktig, sier Nordlie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer