Barcelona gikk videre etter høydramatisk semifinale i den spanske cupen:

- Enklere å vinne Champions League

Diego Simeone var meget kritisk til dommeren etter at Atletico Madrid røk ut av den spanske cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Barcelona gikk videre til finalen i den spanske cupen etter en høydramatisk kamp mot Atletico Madrid tirsdag kveld. Katalanerne hadde med seg en 2-1-seier fra bortekampen på Vicente Calderon, men returoppgjøret på Camp Nou skulle ikke være en enkel match for Messi og co.

Kampen endte til slutt 1-1 etter mål av Luis Suarez og Kevin Gameiro. På stillingen 1-0 til Barcelona, fikk Antoine Griezmann feilannullert et mål, mens målscorer Gameiro bommet på straffe.

- Enklere å vinne Champions League

Etter kampen hintet Atletico-trener Diego Simeone til at det er enklere for hans lag å vinne Champions League ettersom dommerkvaliteten der er bedre, ifølge han selv.

- Dommere kan ta feil, akkurat som spillere, men spillere kan bli satt på benken. Det tror jeg ikke dommere kan bli på samme måte, sa Simeone.

- Det er tydelig for meg at vi har en bedre mulighet til å vinne Champions League enn den spanske ligaen og cupen.

Til tross for at Atletico Madrid røk ut av cupen, var treneren fornøyd med innsatsen guttene hans la inn i kampen.

- Hvis jeg var en Atletico-fan, selv om jeg hadde ønsket å komme til finalen, ville jeg vært stolt og dratt på Calderon på søndag for å støtte laget videre.

Raste etter rødt kort

Simeone var derimot langt ifra den eneste som var misfornøyd med dommer Jesus Gil Manzano. Rett før slutt fikk Suarez sitt andre gule kort etter å ha vært oppe med en arm i ansiktet på Koke. Utvisningen var uforståelig, ifølge uruguyaneren selv.

- Det røde kortet mitt? Vi vet hvordan ting fungerer, sa Suarez til Gol TV etter kampen, og la til at han håper Barcelona anker avgjørelsen.

- Jeg ler av avgjørelsen. Det virket som om det var det dommeren ville. Man kunne se det komme.

Barcelona ble for litt over en uke siden snytt for et mål mot Real Betis. Jordi Alba skjøt ballen over målstreken, men dommerne så ikke at ballen var inne. Da ble stillingen 1-1.

Tre utvisninger

Suarez' røde kort var kampens tredje utvisning. Barcelonas Sergi Roberto og Atleticos Yannick Carrasco ble utvist tidligere i andre omgang.

- Det frustrerer meg at spillerne mine mister finalen, men sånt skjer i fotball. Dommeren følte at både Suarez og Roberto fortjente to gule kort, sa Barcelona-trener Luis Enrique etter kampen.

- Sergi Roberto hadde tre taklinger og fikk to gule kort. Vi trodde det kunne skje. Vi hadde forberedt et bytte, men rakk det ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer