Ennå ingen Mikel

- Som forventet, sier Morgan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): John Obi Mikel-saken havner igjen hos Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). Lyn-direktør Morgan Andersen ville ha en bekreftelse på når Mikel kommer da han kom på kontoret mandag morgen, men det fikk han ikke.

- Det hadde jeg heller ikke forventet, sier Andersen tørt til Dagbladet.no.

- Han skulle kommet torsdag i forrige uke, men det gjorde han ikke. Nå vil jeg ikke lenger spekulere i når Mikel kommer.

Andersen sier han sjøl har snakket med Mikel flere ganger de siste par ukene og de siste dagene.

- Men det handler ikke om hva han vil, det har jeg forstått. Her er det andre som bestemmer, sier Morgan, og sikter særlig til Mikels agent John Shittu.

Saken har nå pågått i over 100 dager og Lyn-direktøren begynner å bli lei.

- Saken i seg sjøl er ikke så slitsom, vi føler vi har god kontroll. Det som tar på er alle spørsmålene, spesielt fra pressen. Bare i dag har jeg 50-60 ubesvarte henvendelser, sier Morgan Andersen.

- Og dette er en rolig dag.

<strong>- KOMMER TILBAKE:</strong> - Jeg er helt sikker på at John Obi Mikel spiller for Lyn igjen denne sesongen, sier direktør Morgan Andersen. Foto: Hans Arne Vedlog
- KOMMER TILBAKE: - Jeg er helt sikker på at John Obi Mikel spiller for Lyn igjen denne sesongen, sier direktør Morgan Andersen. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

Grunnen er, mener han, at Vålerenga vant søndag.

- Vi er faktisk glade når Vålerenga vinner, for da interesserer folk seg heller for det enn for hvordan det går med John.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer