Ennis fikk hjemkomsten håndballjentene ikke fikk

10 000 møtte opp for å hylle gulljenta.

10 000: Jessica Ennis kom i går tilbake til hjembyen Sheffield. Over 10 000 hadde møtt opp for å hylle gulljenta. Foto: AFP PHOTO / Lindsey Parnaby
10 000: Jessica Ennis kom i går tilbake til hjembyen Sheffield. Over 10 000 hadde møtt opp for å hylle gulljenta. Foto: AFP PHOTO / Lindsey Parnaby Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jessica Ennis er en av storbritannias mest populære idrettsutøvere, og ble ikke akkurat mindre populær etter at hun sikret seg gullet i sjukamp under OL i London.

I går kom hun tilbake til hjembyen Sheffield, og der hadde 10 000 mennesker møtt opp for å hylle 26-åringen. Noen hadde ventet så lenge som fire timer for å få et glimt av byens store OL-helt. Da hun omsider kom på scenen ble hun møtt av et entusiastisk publikum.

- Dette er mitt hjem, og dette er stedet jeg elsker, sa Ennis til de fremmøtte ifølge Daily Mail.

- Tusen takk til alle dere som kom. Jeg skulle gjerne ha takket dere alle personlig, men det er så mange av dere. Dere har vært utrolige, ikke bare de siste ukene, men de siste årene. Dere har alltid vært der for å støtte meg, jeg kan ikke takke dere nok, sa hun.

Ordfører Julie Dore sa:

- Du har hjulpet med å forandre denne flotte byen vår fra å være en by i stål til en by i gull, sa Dore.

Ville ha mottakelse på Rådhusplassen Mottakelsen til Ennis i går står i sterk kontrast til håndballjentenes velkomst da de kom hjem fra London etter å ha kapret OL-gullet. Nora Mørk refset tidligere i uka mottakelsen av gulljentene, og mente at at utøverne burde fått langt mer oppmerksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer