Enorm keepertabbe

Strømsgodset serverte en målfest mot Aalesund, og tok tre viktige poeng. Glimt brøt på sin side en ny barriere da de rundet 100 mål denne sesongen i brakseieren mot Haugesund.

KJEMPETABBE: Høydepunkter fra kampen mellom Aalesund og Strømsgodset. Video: Fotball Media. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Aalesund - Strømsgodset 1-4
  • Haugesund - Bodø/Glimt 0-4

Utfallet i Start-Brann klokka 20.00 blir fortsatt viktig, men Godset gjorde uansett jobben mot Aalesund, og tok tre viktige poeng i bunnstriden.

Det var Johan Hove som tidlig åpnet scoringsshowet, det også på Godsets første sjanse i kampen etter et flott angrep.

Først etter pause ble ledelsen doblet da keeper Enock Mwiba klønet det til og rotet ballen i eget nett. Lars-Jørgen Salvesen la så på til 3-0, før Duplexe Tchamba la på til 4-0.

Eliteserien onsdag

Aalesund – Strømsgodset 1-4, Haugesund – Bodø/Glimt 0-4, Kristiansund – Odd 4-3, Sarpsborg – Sandefjord 0-0. (NTB)

Ydmykelsen av Aalesund var komplett.

Dette førte Godset på sikker plass før Start møter Brann seinere onsdag kveld. Det var også deres første seier siden 16. august.

Mjøndalen møter for øvrig Rosenborg torsdag.

Bodø/Glimt herjet med FK Haugesund i det som var Christian Grindheims siste hjemmekamp. Bodø/Glimt vant 4-0, og kom med det opp til drømmegrensa på 100 scorede mål denne sesongen. Ingen har noensinne scoret så mange mål i en sesong.

Danske Kasper Junker scoret hat trick.

HAT TRICK: Kasper Junker i storslag onsdag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB
HAT TRICK: Kasper Junker i storslag onsdag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Vis mer

Amahl Pellegrino scoret sitt 24. og 25. mål i årets eliteserie da Kristiansund slo Odd 4-3. Dermed er han likt med Kasper Junker i kampen om toppscorertittelen.

Uavgjortekspertene Sarpsborg og Sandefjord spilte 0-0. Dermed har Sandefjord sikret seg spill i øverste divisjon også neste sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer