Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Enrique angrer ikke på at han benket Messi og Neymar

- Vi får aldri vite om en annen beslutning hadde endret på resultatet.

MISSET: - Det nytter ikke å ergre seg. Jeg tok beslutningen for å unngå risiko for spillerne som har vært på en lang reise for få dager siden, svarer Barcelona-sjef Luis Enrique etter å ha benket Messi og Neymar - og tapte. Foto: REUTERS / Vincent We / NTB Scanpix
MISSET: - Det nytter ikke å ergre seg. Jeg tok beslutningen for å unngå risiko for spillerne som har vært på en lang reise for få dager siden, svarer Barcelona-sjef Luis Enrique etter å ha benket Messi og Neymar - og tapte. Foto: REUTERS / Vincent We / NTB Scanpix Vis mer

Barcelona-trener Luis Enrique angrer ikke på å ha satt Lionel Messi og Neymar på benken da de tapte 0-1 mot David Moyes' Real Sociedad mandag.

På pressekonferansen etter kampen ville et samlet pressekorps høre hvilke tanker treneren gjorde seg om den overraskende startelleveren.

- Det nytter ikke å ergre seg. Jeg tok beslutningen for å unngå risiko for spillerne som har vært på en lang reise for få dager siden. Jeg mente at det var det beste og vi får aldri vite om en annen beslutning hadde endret på resultatet, svarte Enrique.

Både Messi og Neymar kom på banen ganske tidlig i annen omgang, men de to stjernene maktet ikke å snu resultatet.

- Jeg husker kun målet og at vi dominerte. Det var ikke mange sjanser, men jeg mener at vi fortjente mer, sa Barcelona-treneren.

Med Real Madrids tap mot Valencia, kunne katalanerne tatt over førsteplassen på tabellen med seier.

(NTB)