Enrique garanterer at Suárez spiller El Clásico

- En viktig dag for ham, sier Barcelona-treneren.

DRØMMETRIOEN Skal disse tre endelig få spille sammen i en tellende fotballkamp? Ifølge Luis Enrique er det sjanser for det. Luis Suárez (t.v.) får spilletid i El Clásico. Kanskje også samtidig som Neymar og Messi er på banen. Foto: AFP / ARCHIVES
DRØMMETRIOEN Skal disse tre endelig få spille sammen i en tellende fotballkamp? Ifølge Luis Enrique er det sjanser for det. Luis Suárez (t.v.) får spilletid i El Clásico. Kanskje også samtidig som Neymar og Messi er på banen. Foto: AFP / ARCHIVES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært spekulasjoner hele den siste uka rundt hvorvidt Luis Suárez får sin lenge etterlengtede debut mot Barcelona. Noen mener han bør starte, andre mener han kan komme inn fra benken.

På en pressekonferanse i dag, bekreftet Barcelonas manager Luis Enrique at Suárez kommer til å spille i El Clásico.

Ventet i 121 dager Helt siden den 25. juni, da Suárez ble idømt fire måneder karantene av det internasjonale fotballforbundet, har den uruguayanske spissen ventet på sin retur på fotballbanen.

Det har allikevel vært usikkert om han får spille i kampen, ettersom kampformen hans har vært tvilsom og El Clásico er et oppgjør med høy intensitet. Allikevel har Barcelonas manager, allerede dagen før kampen, bekreftet at Suárez får debutere.

- Det blir en viktig dag for ham, sa Enrique til journalistene tilstede på pressekonferansen.

Fra benken? Sett i lys av hvor viktig El Clásico er for begge klubbene, har hvorvidt Suárez er god nok til å starte kampen blitt diskutert. I dagens Dagbladet diskuterte C Mores La Liga-ekspert Petter Veland og tidligere Racing Santander-spiss Sigurd Rushfeldt hvorvidt han kan være god nok for storkampen, til tross for å ha vært uten tellende kamper i fire måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer