Enrique ville bytte ut Messi - det var uaktuelt for stjernen

Tok av Neymar i stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Leo Messi tok et nytt steg nærmere Telmo Zarras legendariske målrekord i helga, da han scoret sitt 250. seriemål for Barcelona i kampen mot Eibar.

Jakten på den rekorden kan kanskje forklare noe av bakgrunnen for en situasjon som har fått oppmerksomhet i etterkant: Trener Luis Enrique ville nemlig ta av argentineren for litt hvile etter 3-0-scoringen, men det ble det ikke noe av.

TV-bilder gjengitt av blant andre AS viser at Enrique roper på «Leo, Leo» og gestikulerer vennlig mot benken, men det eneste svaret han får er en tommel opp - Messi ønsker å fortsette.

Da bytter Enrique i stedet ut Neymar til fordel for det ventende supertalentet Munir El Haddadi.

Heldige Det får deler av spansk presse til å stille spørsmål om hvem som faktisk bestemmer i Barcelona, men Luis Enrique var rask med å avdramatisere hendelsen da han fikk spørsmål om den i dag.

- Når vi skal gjøre bytter, og spesielt det tredje, spør vi alltid flere spillere hvordan de føler seg. Han hadde ikke noe ønske om å gå av. Jeg stoler på spillerne. Noe mer vil jeg ikke si om dette, ingenting «skjedde» og alt er bra, sier Barcelona-treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer