Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Enten drar du for 600 millioner, eller du dør der

Agentens beskjed til Balotelli.

TRØBLETE: Mario Balotelli får det ikke til å stemme i Liverpool, og har kun to scoringer i den røde drakta. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL
TRØBLETE: Mario Balotelli får det ikke til å stemme i Liverpool, og har kun to scoringer i den røde drakta. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL Vis mer

(Dagbladet): Mario Balotelli får det ikke til å stemme i Liverpool, noe som har gjort at ryktene har gått rundt ham i dette overgangsvinduet.

Liverpool-manager Brendan Rodgers selv har angivelig ingen planer om å selge Balotelli, som bare har funnet nettmaskene to ganger denne sesongen. På nyåret var italieneren også på fotballnettstedet Goals liste over de verste januar-signeringene.

Agenten Mino Raiola kaller nå Balotellis opphold på Anfield hans «livs viktigste lekse». Han har samtidig bedt 24-åringen om å bruke krefter på å vise seg verdig en plass i Liverpool-laget.

- Jeg så ham på mandag, og fortalte ham at han har en lang kontrakt, og jeg sender ham ikke vekk. Enten drar du fra Liverpool for 500 eller 600 millioner og jeg vinner veddemålet, eller du dør der, sier Raiola ifølge The Guardian.

Agenten sier også at Balotelli er skuffet over seg selv.

- Det er første gangen jeg har hatt en slik samtale med en spiller. Jeg så at han var rolig og annerledes. Han var veldig skuffet over seg selv også, sier agenten.

- Han går gjennom tider han aldri har opplevd før. Før ville alle at han skulle gjøre det bra, og han hadde rom. Det er ikke slik i Liverpool. Enten gjør du som de vil, ellers er du satt ut av laget. Så var han skadet i åtte uker. Han mistet rytmen, sier Raiola.

Liverpool tar imot West Ham på Anfield klokka 16.00 på lørdag.