BUET UT: Publikum likte ikke at spillerne tok vannpauser, og buet derfor på dem i flere kamper i går. Foto: PA/NTB Scanpix
BUET UT: Publikum likte ikke at spillerne tok vannpauser, og buet derfor på dem i flere kamper i går. Foto: PA/NTB ScanpixVis mer

Episodene som fikk fansen til å bue mot egne spillere: - Spillet er borte

Vannpauser ikke velkomne i Premier League.

Følg Premier League i Dagbladets Fotballstudio fra 14.30!

(Dagbladet): Det var mange som moret seg i sosiale medier da Leicester-spiller Danny Drinkwater tok seg en etterlengtet vannpause i kampen mellom Leicester og Tottenham i går. Men på tribunene rundt om i England var ikke folk i like godt humør.

Dommerne i kampene West Ham/Bournmouth og Norwich/Stoke tillot spillerne pauser på rundt 90 sekunder underveis i kampen, for å la dem kjøle seg ned.

Tilhengerne svarte med å bue på spillerne når de benyttet pausen til å tilføre kroppen veske, skriver Daily Mail. Med lufttemperaturer på rundt 30 varmegrader flere steder i landet mente kamplederne det var forsvarlig med vannpauser.

BBC-ekspert Gary Lineker tok til Twitter for å vise hva han mente om de mange pausene.

- Vi har vannpauser over hele linja. Spillet er borte, skrev han på sin Twitter-profil.

Det er ikke vanlig med vannpauser i Premier League, i motsetning til i andre land hvor det spilles fotball i stekende temperaturer. Det var derfor uvant kost for tilskuerne.

KJØLTE SEG NED: Tottenhams Erik Lamela. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
KJØLTE SEG NED: Tottenhams Erik Lamela. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix Vis mer