FERDIG:  Mario Balotelli er kjent for å lage overskrifter også utenfor fotballbanen. Spissen er etter alle solemerker ferdig som Liverpool-spiller. Foto: Ian Hodgson/NTB Scanpix.
FERDIG: Mario Balotelli er kjent for å lage overskrifter også utenfor fotballbanen. Spissen er etter alle solemerker ferdig som Liverpool-spiller. Foto: Ian Hodgson/NTB Scanpix.Vis mer

Episodene som har fått Balotelli fryst ut av Liverpool

Scoret selvmål fra midtbanen på trening.

(Dagbladet): Mario Balotellis dager som Liverpool-spiller virker å være over. Den kontroversielle spissen skal ha fått beskjed av Liverpool-ledelsen om at han ikke er ønsket videre. Italieneren har i tillegg ikke vært en del av sesongoppkjøring til de røde fra Beatles-byen.

Liverpool ønsker å selge spilleren de hentet i sin desperate spissjakt for ett år siden. Avisa Independent trekker fram en rekke episoder, som skal være grunnen til at italieneren ikke engang er ønsket på treningsfeltet.

Selvmål Daværende assistenttrener Colin Pascoe samlet spillerne på Liverpools treningsfelt på Melwood for å gi sine instrukser i uka før møtet med Arsenal i vår. Alle spillerne er samlet foruten skadde Jon Flanagan som jogger for seg selv 30-40 meter unna.

Pascoes instrukser blir plutselig avbrutt av Balotelli som starter å rope i retning av Flanagan.

Italieneren blir forvist til garderoben, før han får være en del av treningen igjen litt seinere. Det skal spilles internkamp. Ti mot ti. Balotelli står på midtbanen med ballen før han sender av gårde et skudd som går rett i mål. Lagkameratene stoppet forfjamset opp over hva de nettopp hadde sett.

Det var bare et problem: Balotelli hadde satt ballen i eget nett. Selv syntes italieneren det hele var hysterisk morsomt der han sto alene og lo av scoringen, skriver Independent.

Noen dager seinere reiste Liverpool-troppen til London for møtet med Arsenal. Med på reisen var ikke Balotelli — som ikke fikk spille før en måned seinere.

Aktiv i sosiale medier Selv om spissen ikke har vært en del av Liverpool denne sommeren, har det ikke stått på aktivitet på sosiale medier. Balotellis Instagram-følgere har fått et solid innblikk i hans liv.

 BOT:  Mario Balotelli la ut dette bildet på Instagram etter å ha fått en parkeringsbot.
BOT: Mario Balotelli la ut dette bildet på Instagram etter å ha fått en parkeringsbot. Vis mer

Tidligere denne uka la han ut et bilde med en parkeringsvakt som nettopp hadde gitt ham en bot.

Onsdag kveld inviterte han selv til bursdagsfest i anledning sin egen 25 årsdag. Alle Liverpool-bånd er tydeligvis ikke brutt, for avbildet hos Balotelli ble en rekke Liverpool-spillere. Spillerne tok det rolig — mens Balotelli ble filmet mens han ble dusjet i champagne ved 0100-tiden.

«Super-Mario» scoret en gang for Liverpool i ligaen forrige sesong.