Landslagstrenerjakten:

Er alternativet en svenske, kan ikke NFF være så arrogante at de ikke vurderer Kjetil Rekdal

Med Ole Gunnar Solskjærs nei til landslagstrenerjobben er NFF i alvorlig trøbbel. Nå er Nils Johan Sembs prioriteringsliste tom for norske kandidater. 

AKTUELL: Dagbladets kommentator mener Kjetil Rekdal ikke kan glemmes i jakten på Norges neste trener. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
AKTUELL: Dagbladets kommentator mener Kjetil Rekdal ikke kan glemmes i jakten på Norges neste trener. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NORGES FOTBALLFORBUND LA i utgangspunktet alle eggene i to kurver før jul, satset maksimalt på Ståle Solbakken, garderte seg med Bob Bradley og sitter nå igjen med noe som minner stygt om svarteper. Veldig lite, om noe, tyder jo på at Bob Bradley er på vei til Oslo for et andre møte med Nils Johan Semb. Og slik har jakten på Norges neste landslagstrener rast nedover den kandidatlista toppfotballsjefen presenterte fotballstyret før jul.

Med Ole Gunnar Solskjærs nei er vi egentlig ute av Norge også.

STÅLE SOLBAKKEN VAR det soleklare førstevalget, men sa nei etter to møter og lang tid i tenkeboksen. Det var ikke direkte uventet gitt FCK-trenerens kontrakt og dobbeltansvar i København.

FRA UNGARSKE VIDEOTONS treningsleir i Dubai takket Henning Berg høflig nei til samtaler fordi timingen for hans del ikke kunne vært verre. Han var smigret over å bli spurt, men dessverre. På tabelltopp etter bare en halv sesong i Ungarn var ikke det å forlate klubben et tema. Og med Ole Gunnar Solskjærs kjappe konklusjon om at han ønsker å fortsette i Molde er det egentlig bare én nordmann igjen som fyller NFFs spesifikasjonskrav til jobben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer