- Er bare idrett

Arvesen lar seg ikke knekke av 32. plassen i OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEIJING/ OSLO (Dagbladet.no): • Dagbladet.no fulgte hele etappen direkte

- Jeg var ikke god nok, og tre runder før mål skjønte jeg at dette ikke kom til å gå. Konklusjonen er likevel at det ikke er noen sure miner eller grunner til å henge med hodet. Jeg hadde ingen superdag, men heller ingen dårlig dag. Det var en fin opplevelse, og tross alt er det bare idrett oppsummerer en smilende Kurt Asle Arvesen etter blodslitet i over 90 prosents luftfuktighet og 30 graders varme i åsene rundt Den kinesiske mur.

Da kjøret virkelig begynte på den siste runden klarte ikke Arvesen å henge med da lagkameraten fra CSC Andy Schleck slo an tonen med noen monsterrykk i den siste bakken. Luxembourgeren fikk med seg spanske Samuel Sanchez og den italienske veteranen Davide Rebellin.

Sanchez-gull

Da Fabian Cancellara kom susende opp fra ingemannsland mot slutten dro den råsterke sveitseren med seg Alexander Kolobnev og Michael Rogers i dragsuget, og det var sekstett som skulle gjøre opp om medaljer av edleste valør på landeveien.

Sanchez orket og ville mest, og spurtbeseiret Rebellin og Cancellara med god margin. Dermed ble det spansk gulljubel i skyggen av muren, selv om Alejandro Valverde i utgangspunktet var esset i spanjolenes kortstokk på forhånd. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer