- Er blitt passiv og mindre engasjert

Nå skal Nordlie bli Tøffe-Tom igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet.no): Med en bløt melkesjokolade i baklomma var det en selvransakende Tom Nordlie som møtte pressen dagen etter det pinligste tapet i Lillestrøms historie.

LSK-treneren føler at han har mistet det som tidligere har vært hans varemerke på benken - temperatur og engasjement, tidvis litt i meste laget.

Etter UEFA-cupfadesen mot Kärejéng lover LSK-treneren finne tilbake til «seg sjæl».

- Alle var dårlige, og jeg var dårlig. Jeg har gått på akkord med min egen trenerstil. Ubevisst er jeg blitt opptatt av å tilfredsstille de som mener jeg bør være annerledes enn den jeg egentlig er. Jeg er blitt mer passiv og mindre engasjert. Jeg må være mer mitt gamle jeg, sier Nordlie.

Nekter for dårlig norsk nivå

LSK-treneren har ofte gitt uttrykk for at han fått et ufortjent stempel som sinnatagg og kjeftesmelle. Etter oppvaskmøtet for to uker siden var Nordlie så skuffet over hvordan han ble framstilt at han gikk til det skritt å bare være tilgjengelig i forbindelse med trening og kamp.

- Når jeg leser at jeg har kjefta så spillere har begynt å grine, som ikke er tilfelle, får jeg enda mer et stempel som ikke er riktig. Jeg er best når jeg er meg selv, og ingen andre. Det skal jeg være framover, sier Nordlie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer