TAR TENNISBØLLA I FORSVAR: Eugenie Bouchard før US Open. Foto: NTB Scanpix
TAR TENNISBØLLA I FORSVAR: Eugenie Bouchard før US Open. Foto: NTB ScanpixVis mer

Er blitt slaktet etter sex-kommentar. Nå får tennisbølla støtte av Eugenie (20): - Vi trenger sånne

Før US Open.

(Dagbladet): Nick Kyrgios yppet på seg «hele» tennisverdenen etter en slibrig kommentar til Stan Wawrinka tidligere i august. Under en kamp slang Kyrgios ut følgende påstand for åpent kamera og mikrofon:

- Beklager å måtte si det kamerat, men Kokkinakis har hatt sex med dama di!

Kommentaren skapte en bølge av reaksjoner, og store tennisnavn som Roger Federer og Rafael Nadal gikk ut og fortalte at de hadde fått nok av sprellene.

Tennistalentet Donna Vekic, som var offeret for kommentaren, fortalte også at hun var svært misfornøyd med kommentaren.

- Bra for tennisen Ei som ikke vil være med og slakte Kyrgios - er Eugenie Bouchard. 20-åringen er spådd å bli tennisen nye superstjerne - og sponsorene ligger langflate etter henne.

Det kanadiske tennistalentet går nå ut og forsvarer tennisbølla fra Australia:

- Jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Han har et stort talent, er energisk og har masse karisma. Det er noe unikt vi ikke har så mye av på touren. Vi trenger folk som han, sier Bouchard til news.au i forkant av US Open, som starter i dag.

Tøff trekning Det er mulig US Open blir en kort affære for Kyrgios - som er rangert som nummer 37 i verden.  I første runde av den amerikanske turneringen venter den britiske verdenstreeren Andy Murray.

Han ser fram til oppgjøret mot tennisbølla:

- Han har et stort potensial, men må være litt tålmodig. Han er ung og har gjort ei tabbe.  Jeg tror vi alle har gjort det.  Han kommer til å lære av feilene, og jeg er sikker på at han er ikke er slem, sier Murray til Sydney Herald.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram