Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Er Brann mer populære enn Vålerenga?

Bergenserne har tatt ledelsen blant fotballklubbene i Norge.

(Dagbladet.no): I den store avstemmingen Klubben i mitt hjerte ser det ut til å bli hard kamp om seieren i de fire klassene.

Og i klassen for spesialidrettslag med over 500 medlemmer er det allerede skjedd endringer i løpet av dagen. I dagens trykte avis troner Vålerenga på topp. Det har tydeligvis falt en del bergensere tungt for brystet, og Sportsklubben Brann har tatt et kvantesprang i løpet av morgentimene.

Dermed ser topp fem i den kategorien slik ut ved lunsjtider i dag:

1. Brann

2. Vålerenga

3. Rosenborg

4. Fredrikstad

5. Bryne

Det er altså ikke bare på tribunene kampen mellom supporterne pågår. Og i øyelikket er Brann-fansen best på nett.

E-postaksjon

Mange klubber har allerede lagt ut link til avstemmingen på hjemmesidene sine for å maksimere antall stemmer.

Andre har satt i gang omfattende e-postaksjoner for å sikre at deres idrettslag er med i kampen om utstyrsmidlene til Norges mest populære idrettslag.

Det har betalt seg for blant andre Grenland Modellbilklubb fra Telemark. I kategorien spesialidrettslag med færre enn 500 medlemmer leder modelbilklubben soleklart foran FC Lyn Oslo og Godfoten Fotballklubb.

Men ledelsen er ikke større enn at aksjoner kan endre bildet. Jæren hang- og paragliderklubb krabber for eksempel kraftig oppover lista.

Klubb med brodd

I kategorien som inneholder de største idrettsklubbene i Norge, har storklubber som Lillestrøm, Kolbotn, Asker, og NTNUI blitt parkert av idrettslaget Brodd.

Laget finnes ikke en gang på lista som står på trykk i dag, og har fått en imponerende oppslutning i løpet av bare noen timer.

Hvordan skal du få klubben i ditt hjerte oppover listene? Gi din stemme her!

<B>MISTET LEDELSEN: </B> I dagens trykte avis troner Vålerenga på topp. Men Sportsklubben Brann tok et kvantesprang i løpet av morgentimene og inntok førsteplassen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media