- Er der for pengene

Ferguson tror Svennis valgte City for lønna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kampstart 14.30. Følg kampen direkte her! 

(Dagbladet.no): Alex Ferguson og Sven-Göran Eriksson har aldri vært perlevenner. Med Svennis på plass som byrival i Manchester City, ser ikke forholdet ut til å bli varmere.

United har hatt sin verste sesongstart på åtte år, og trenger tre poeng borte mot City. Kanskje er det derfor han nå sender avgårde et par spark mot Eriksson?

Sir Alex har allerede takket nei til å ta en drink med svensken etter kampen, og fortsatte i dag med å spekulasjoner om hvorfor den tidligere landslagssjefen valgte nettopp Manchester City. Ifølge skotten er det bare ett svar: Penger.

På spørsmål om Ferguson var overrasket over at Eriksson ville tilbake til England, etter all avisslakten og uroen som fulgte ham som landslagstrener, sa United-sjefen:

– Nei, han fikk nok det beste økonomiske tilbudet i England. Det passer nok Sven veldig godt, sier Sir Alex ifølge The Guardian.

– Tåpeligheter

Eriksson hadde lite til overs for rivalens spekulasjoner.

– Jeg vil ikke engang diskutere slike tåpeligheter. Hvorfor skal jeg det? Jeg tok denne jobben fordi, nummer én, jeg vil jobbe i England, det vil alle. Nummer to: dette er en stor klubb, og nummer tre, fordi eierne har et stort prosjekt på gang her. Det er grunnene til at jeg sa ja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer