- Er der jeg skal være før VM

Vukicevic vant sitt sjette strake NM-gull.

I RUTE: Christina Vukicevic vant 100 meter hekk for kvinner under NM i Friidrett på Lillehammer. Hekkeløperen bedyrer at hun er i rute til VM i Berlin. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
I RUTE: Christina Vukicevic vant 100 meter hekk for kvinner under NM i Friidrett på Lillehammer. Hekkeløperen bedyrer at hun er i rute til VM i Berlin. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christina Vukicevic vant sitt sjette strake NM-gull på korthekken i Lillehammer søndag og viste at hun er i rute til VM.

Hun stormet inn til 13,07 sekunder i et løp hun i det store og hele var fornøyd med, selv om mesterskapsrekorden til Lena Solli Reimann på 13,02 fra 1995 overlevde også årets mesterskap.

- Jo da, jeg er fornøyd med dette, men jeg kjente også at fredagens løp i Stockholm fortsatt satt i beina. Da var jeg så skuffet at jeg ikke jogget ned etter løpet, og det merket jeg på beina nå, sa Christina Vukicevic til NTB.

Hun har satt norsk rekord med imponerende 12,74 sekunder denne sesongen.

Ved siden av det har hun vunnet gull i U23-EM, men det har også vært enkelte løp som har vært under pari.

- Jeg har opplevd alt denne sesongen, både fugl og fisk og midt imellom, men tiden her i NM er jeg fornøyd med, og den viser at de som har spekulert i at jeg kan ha mistet formen tar feil. Gullet i EM for bare 14 dager siden viser at jeg er der jeg skal være før VM i Berlin, sa Vukicevic.

Har kontroll

- Jeg føler at jeg har god kontroll før VM, og nå kommer jeg til å ta det rolig noen dager før jeg setter i gang med ganske intensiv hekktrening i en uke. Da skal jeg være klar til å yte maks i Berlin. Først og fremst satser jeg på å komme meg gjennom forsøket. Dersom det går så greit som jeg håper er målet at jeg kanskje kan nå en semifinale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer