Manchester United-jobben

- Er det aprilsnarr?

En rekke managere har blitt linket til Manchester United-jobben etter Ole Gunnar Solskjærs avgang.

SPARKEN: Manchester United har sparket Ole Gunnar Solskjær. Dette er de potensielle kandidatene for til å ta over for nordmannen. REPORTER: Henrik Ljosland. Vis mer
Publisert

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som Manchester United, har ryktene svirret om hvem som tar over på Old Trafford.

En som har blitt linket til den ledige jobben er Spania-trener Luis Enrique.

Spanjolen, derimot, ler bort ryktene. På spørsmål om en mulig overgang, svarer han:

- Er det aprilsnarr i dag?, sa han til den spanske TV-kanalen La Sexta, ifølge Fabrizio Romano.

Oddsfavoritt

Zinédine Zidane er bookmakernes favoritt til å ta over jobben som Manchester United-manager etter Ole Gunnar Solskjær. Michael Carrick tar over jobben midlertidig.

Franskmannen har stått uten jobb etter at han forlot Real Madrid etter 2020/2021-sesongen.

Zidane ledet blant annet Real Madrid til tre strake Champions League-titler mellom 2016 og 2018, og vant også den spanske toppdivisjonen i 2017 og 2020.

«Respektløst»

Leicester-manager Brendan Rodgers er nummer to på lista. Den tidligere Liverpool-manageren tok over Leicester i 2019 etter tre sesonger i Celtic.

Rodgers fikk spørsmål om Manchester United-jobben på Leicesters pressekonferanse torsdag. Han mente det var «respektløst» overfor Solskjær å snakke om temaet.

Det neste navnet på lista er Darren Fletcher. Solskjær fikk som kjent jobben permanent i 2019 etter å ha vært i stillingen midlertidig siden desember 2018.

Deretter følger Ajax-manager Erik ten Hag og nevnte Pochettino på lista over mulige kandidater. Du får 40 i odds på at Sir Alex Ferguson gjør comeback.

The Athletic skriver at tidligere Manchester United-spiller Laurent Blanc var aktuell som midlertidig manager og at Sevilla-manager Julen Lopetegui har vært foreslått som en langsiktig løsning. Sistnevnte må i så fall kjøpes fri.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer