Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Er det denne spilleren du er på jakt etter, Moyes?

Det er i hvert fall siste nytt på ryktebørsen.

KAN SKIFTE BEITE: Toni Kroos, som her blir tatt av Hamburgs Arslan Tolgay, kan være på vei til United. Hans kontraktsforhandlinger med Bayern München skal nemlig ikke gå som ønsket. Foto: AP Photo / Kerstin Joensson
KAN SKIFTE BEITE: Toni Kroos, som her blir tatt av Hamburgs Arslan Tolgay, kan være på vei til United. Hans kontraktsforhandlinger med Bayern München skal nemlig ikke gå som ønsket. Foto: AP Photo / Kerstin Joensson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United og David Moyes ligger så absolutt ikke på latsiden for tida. I går bekreftet klubben at rekordkjøpet Juan Mata er klar for rødtrøyene, men det ser ikke ut til at kjøpefesten er over av den grunn.

For Michael Carrick er på ny skadet, og Moyes leter etter flere alternativer på midtbanen. I går ble United-sjefen observert på kamp i Tyskland, noe som fikk ryktene til å svirre.

Han overvar kampen mellom Bayern München og Borussia Monchengladbach, en kamp serielederen vant 2-0. Nå hevder The Daily Mail å vite hvem Moyes har i kikkerten.

Ifølge avisa ble Moyes eskortert inn på stadionet av Toni Kroos' agent i går kveld, og treneren skal være kjent med at det har oppstått problemer i kontraktsforhandlingene mellom Kroos og Bayern.

Toni Kroos sin kontrakt går ut sommeren 2015, og spilleren skal være usikker på om han ønsker å forlenge eller ikke. Det bekrefter administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge.

- Det handler alltid om penger, og så langt har vi ikke kommet til enighet om en ny kontrakt for Toni. Vi er imidlertid interessert i å forlenge kontrakten hans, sier Rummenigge ifølge Daily Mail.

Det spekuleres i at United må ut med omrking 250 millioner kroner for den 24 år gamle tyske landslagsspilleren.

Videre skal Bayern-spiss Mario Mandzukic og Monchengladbach-midtbane Patrick Herrmann være på blokka til Moyes.

PÅ UTKIKK: United-trener David Moyes ble observert på kamp i Tyskland i går kveld. Foto: AP Photo / Frank Augstein
PÅ UTKIKK: United-trener David Moyes ble observert på kamp i Tyskland i går kveld. Foto: AP Photo / Frank Augstein Vis mer
Hele Norges coronakart