Er det her jeg skal være?

Gareth Bale er klar for å vise seg frem i Real Madrid.

FØRSTE SKOLEDAG: Real Madrid-back Marcelo (t.v) og angriper Karim Benzema venter på at Gareth Bale skal gjøre sin inntreden. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN/NTB Scanpix
FØRSTE SKOLEDAG: Real Madrid-back Marcelo (t.v) og angriper Karim Benzema venter på at Gareth Bale skal gjøre sin inntreden. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Gareth Bale har tidligere uttalt at det ikke kommer til å bli noen maktkamp mellom ham og Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Waliseren skal ha kostet rundt 805 millioner norske kroner, noe som gjør ham til tidenes dyreste fotballspiller foran sin nye lagkamerat Cristiano Ronaldo.

I går kom de første bildene fra det første møtet mellom de to stjernespillerne, og i dag var Bale med på lanseringen av Real Madrids nye tredjedrakt. På bildet over ser det ut som Gareth Bale er på sin første skoledag der han titter nervøst fram fra baksiden av veggen som spillerne skal posere foran.

Gareth Bale har ikke fått mye spilletid i sommer etter å slitt med en skade. Det er derfor ventet at vingen ikke vil spille hele kampen for Real Madrid førstkommende lørdag. Likevel skal han ha fortalt sin trener Carlo Ancelotti at han er klar for å starte kampen, til tross for at Wales-trener Chris Coleman har advart mot å bruke waliseren.

- Jeg er til din disposisjon. Jeg ønsker å starte. Jeg er veldig motivert og spent, skal Bale ha fortalt treneren ifølge spanske Marca.

24-åringen hadde sin første treningsøkt med sitt nye lag i går. Real Madrid møter Villarreal 22.00 lørdag kveld. Laget står med tre seire av tre mulige i La Liga.