- Er det ikke Johnsen og Hæstad de ser på \'a?

Braaten tror ikke speiderne er ute etter ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet.no): De spanske sportsavisene mente Daniel Braaten var den eneste reelle trusselen mot Real Madrid i går, men han var til gjengjeld også en stor en. Også i de norske avisene får Braaten skryt, og han er nå en seriøs kandidat til å spille på høyrekanten mot Tsjekkia på Ullevaal 12.november.

Per-Mathias Høgmo var i det lystige hjørnet på Lerkendal i dag, og svarte humoristisk at det ville være et sjokk om landslagssjef Åge Hareide ikke tak Braaten inn på laget.

For Høgmo er ikke en mann som vil snakke spillerne sine inn på landslaget, men bare tull var det ikke.

- Må score

- Jeg kjenner Daniel fra u-landslaget, og han imponerer meg fordi han er veldig detaljorientert. Han har mange av de samme ferdighetene som John Carew, og det imponerer meg at han og Per Ciljan Skjelbred, som de to yngste på laget, har klart å være så stabile i høst, sier Høgmo til Dagbladet.no.

Braaten sjøl er avslappet i forhold til landslagsspill. Han er i troppen som skal møte Tsjekkia, men er slettes ikke sikker på at han får spille.

- Åge er sjef og styrer dette, jeg tenker ikke på om jeg kommer til å spille eller ikke. Jeg må fortsatt levere varene. Som spiss skal man helst score noen mål også, sier Braaten, som ga Roberto Carlos store problemer på venstrebacken i går.

- Jeg synes det gikk bra, men jeg har samtidig lært fra disse kampene at jeg må jobbe enda mer på detaljnivå. Jeg kan bli bedre på alt. Jeg kan også bli hurtigere, sjøl om det kanskje er den største styrken min.

KAN BLI BEDRE PÅ ALT: Daniel Braaten imponerte til tider mot Real Madrid i går, men i dag er han ydmyk. - Jeg kan bli bedre på alt, sier han. Foto: Scanpix
KAN BLI BEDRE PÅ ALT: Daniel Braaten imponerte til tider mot Real Madrid i går, men i dag er han ydmyk. - Jeg kan bli bedre på alt, sier han. Foto: Scanpix Vis mer

- Trives

Med gode Champions League-kamper, kommer også spekulasjonene om spill i utlandet.

Braaten var aktuell for spill i Frankrike før han gikk fra Skeid til Rosenborg, og i går skal det ha vært representanter fra flere europeiske storklubber på Lerkendal.

Hvem de opprinnelig skulle se på, er usikkert, men de ble garantert imponerte over Braaten.

- Jeg trives godt i Trondheim, og målene mine er å spille to gode Champions League-kamper i vinter og vinne serien neste år. Dessuten, er det ikke Marius Johnsen og Hæstad speiderne ser på \'a?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer