Klubben i Mitt Hjerte 2017

Er det ingen som lenger heier fram storklubbene Brann, Rosenborg, Vålerenga og Viking?

De små klubbene dominerer årets konkurranse.

GLEMT STORHET? Populære Carl Erik Torp frontet Brann da laget vant Klubben i mitt hjerte i 2011. Nå strømmer stemmene inn i konkurransen, men bergenserne er bare nummer 151.
GLEMT STORHET? Populære Carl Erik Torp frontet Brann da laget vant Klubben i mitt hjerte i 2011. Nå strømmer stemmene inn i konkurransen, men bergenserne er bare nummer 151. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

GJENNOM avstemningen Klubben i Mitt Hjerte sin lange historie fra 2 004 har det gjerne vært de kjente publikumsnavnene som har dominert denne konkurransen. De største fotballklubbene som Rosenborg, Brann og Vålerenga har alle vunnet, og det ofte med god avstand. Sportsklubben Brann oppnådde til og med ny stemmerekord den gang Bergens stolthet i 2011 ble kåret til Norges mest populære klubb.

Sportslig sett står Bergen sterkere enn på lenge. Folkeeventyret under Sykkel-VM i høst viste styrken i den lokale idrettsinteressen, og på Stadion har Brann fulgt opp den flotte fjorårssesongen med overraskende stabil og god innsats. Derfor er det all grunn til å gjøre noe med den 151. plassen som klubben foreløpig innehar på sammenlagtlista.

Rosenborg og Vålerenga er forøvrig ikke stort bedre som nummer 21 og 61. Det rimer dårlig både med den vante populariteten i Klubben i mitt hjerte, og denne konkurransen stadig sterkere plass.

FOR småklubbene mobiliserer. Høyt på lista finner du navn som Sparbu Idrettslag, Nedre Romerike Cheerleaders, Gulset Idrettsforening, Nidelv Idrettslag og Step Up Danseklubb.

Denne brede interessen gjør at avstemningen allerede har passert 150 000 stemmer, og fortsatt er det god tid fram til fredag for de som vil vinne de tre dagspremiene på 10 000 kroner, totalpremien på 50 000 kroner eller ekstrapremien på 50 000.

Dagens 10 000 kroner-vinnere er:

  • Glassverket Idrettsforening
  • Kabelvåg Idrettslag
  • Stavanger Roklubb

Du er med å bestemme hvem som skal vinne ved å bruke muligheten på her: www.klubbenimitthjerte.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer