Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Er det én som fortjener statue, så er det Jan Halstensen

Har hatt mektige verv i fire tiår. Dette er Fotball-Norges 6. mektigste.

EN AV NORSK FOTBALLS VIKTIGSTE:: Jan Halstensen er styreleder i de tre Ullevaal-selskapene og omtales som en svært viktig mann i Fotball-Norge. Foto: ARN E. FOLVIK
EN AV NORSK FOTBALLS VIKTIGSTE:: Jan Halstensen er styreleder i de tre Ullevaal-selskapene og omtales som en svært viktig mann i Fotball-Norge. Foto: ARN E. FOLVIK Vis mer

(Dagbladet): John Arne Riise har statue i Ålesund. Tom Lunds umiskjennelige steg er foreviget i bronse på Lillestrøm.

I Trøndelag kjemper Nils Arne Eggen den samme kampen som Egil «Drillo» Olsen gjør sørpå: De to trenerlegendene vil ha seg frabedt et hvert forslag om å bli gjenskapt i metallform.

Men det finnes dem som mener sokkelen uansett bør brukes på en annen.- Er det én i Fotball-Norge som fortjener å få en statue, så er det Jan Halstensen.

Ullevaal-topp

Utsagnet kommer fra en av flere fotballtopper som er nærmest andektig i sin omtale av Halstensen.

Navnet dukker ikke altfor ofte opp i fotballdebatten lenger. Men 63-årige Halstensen har hatt viktige verv i NFF halve livet. Han er styreleder - og har vært det i mange år - for alle de tre selskapene tilknyttet det straks ferdigutvidede nasjonalanlegget: Aktieselskapet Ullevaal Stadion, Ullevaal Stadion Idrett AS og Ullevaal Business Class. Sammen spiller dette triangelet inn en omsetning på opp mot 200 millioner kroner i året, og utgjør med det ei gullgruve for eieren. Som er Norges Fotballforbund.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?