I STORFORM: Luis Suarez er ute etter å senke Arsenal i ettermiddag. Hadde ting gått annerledes i sommer, kunne han startet kampen for det andre laget. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
I STORFORM: Luis Suarez er ute etter å senke Arsenal i ettermiddag. Hadde ting gått annerledes i sommer, kunne han startet kampen for det andre laget. Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

- Er det problemer med spilleres moral, kjøper vi dem ikke

Wenger angrer ikke på budet som gjorde Liverpool rasende.

(Dagbladet): Det var i sommer budet fra Arsenal tikket inn på Liverpools faksmaskin: Førti millioner og ett pund for Luis Suarez.

Summen, som Arsenal feilaktig antok ville utløse en klausul i uruguayanerens kontrakt, satte sinnene i kok i Liverpool. En hån, ble det sagt.

Men heller ikke alle rundt Emirates likte tanken på at den kontroversielle spissen skulle trekke på seg Arsenal-drakta, og deler av supporterne protesterte på planene om å hente Suarez, som sonet sesongens fem første runder på benken etter biteepisoden i våres.

VOLDSOM: Everton-Tottenham spilles i morgen. Duncan Ferguson (t.h.) var i sin tid kaptein og klubbhelt for hjemmelaget - mye på grunn av scener som dette, hvor han lot nåværende Tottenham-assistent Steffen Freund få smake klypa.  Foto: Darren Staples / Reuters / NTB Scanpix
VOLDSOM: Everton-Tottenham spilles i morgen. Duncan Ferguson (t.h.) var i sin tid kaptein og klubbhelt for hjemmelaget - mye på grunn av scener som dette, hvor han lot nåværende Tottenham-assistent Steffen Freund få smake klypa. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Det bekymret aldri Arsene Wenger.

- Spilleren har fått sin straff for det han gjorde. Vi har høye moralske standarder, vi innhenter informasjon om spillernes moral, og er det problemer med det, så kjøper vi dem ikke, sier han.

Arsenal-spillerne viktigst Overgangen ble aldri noe av, men det var Liverpools avgjørelse. I dag møtes lagene for første gang siden bråket, og Luis Suarez er i storform. Wenger ber spillerne sine konsentrere seg om seg selv.

- Suarez gjør det veldig bra, men det viktigste for meg er spillerne som spiller for Arsenal, ikke de som kunne ha spilt for Arsenal, sier franskmannen, ifølge Guardian.

- Det som er viktig [i dag] er spillerne som spiller mot Luis Suarez, sier Wenger.

Storseieren glemt De har en jobb foran seg.

Luis Suarez kommer til Emirates med seks mål på de siste fem kampene på CV-en, og samarbeidet med Daniel Sturridge har gjort livet vanskelig for motstanderforsvar etter motstanderforsvar, senest i 4-1-nedslaktingen av West Bromwich.

- Vi kommer med høy selvtillit og tro på oss selv, etter en fantastisk prestasjon. Men jeg ser i spillerne at det er glemt, vi fokuserer på dagens kamp, og vi har trent strålende denne uka, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.