Er det sånn man behandler sjefen sin, Ribery?

Raste da han selv ble dynket i øl, men ga sjefen samme behandling.

 KALDDUSJ:  Bayern Münchens avtroppende trener, Jupp Heynckes, fikk virkelig gjennomgå av spillerne etter at cupgullet var sikret. Blant dynkerne var Franck Ribery, som selv ikke va blid etter å ha blitt dynket i øl ette seriegullet. Foto: REUTERS / Michael Dalder / NTB Scanpix
KALDDUSJ: Bayern Münchens avtroppende trener, Jupp Heynckes, fikk virkelig gjennomgå av spillerne etter at cupgullet var sikret. Blant dynkerne var Franck Ribery, som selv ikke va blid etter å ha blitt dynket i øl ette seriegullet. Foto: REUTERS / Michael Dalder / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I kveld kunne Bayern München nok en gang heve et trofé, og feire på ekte tysk vis.

Med 3-2-seier over Stuttgart, sørget sør-tyskerne for at de nå er vinnere av Bundesligaen, den tyske cupen og Champions League.

Og etter at trofeet var hevet, var det avtroppende Bayern-trener, Jupp Heynkes, som fikk gjennomgå.

Bildene fra feiringen viser at 68-åringen etterhvert endte opp med en svært så våt dress.

Til Real Madrid? Heynckes overlater trenerrollen i Bayern München til Pep Guardiola i sommer, og har sagt at han skal pensjonere seg.

 TAFF FOR ALT:  Keeper Manuel Neuer åpnet øl-dynkingshowet i Berlin i kveld. Foto: EPA / HANNIBAL / NTB Scanpix
TAFF FOR ALT: Keeper Manuel Neuer åpnet øl-dynkingshowet i Berlin i kveld. Foto: EPA / HANNIBAL / NTB Scanpix Vis mer

Likevel har Bayern-spiller Anatoly Tymoshchuk gått ut og sagt at det er 99 prosent sikkert at 68-åringen tar over Real Madrid etter José Mourinho, som i dag hadde sin siste dag på jobben.

Tymoshchuk var en av de som i kveld feiret cupgullet med å dynke sjefen i øl. Det samme gjorde også muslimske Franck Ribery.

- Var alkoholfritt Sistnevnte hadde foran feiringen av seriegullet gitt beskjed til lagkameratene om at han ikke ville bli dynket i øl, på grunn av hans religiøsitet. Dette trosset Jerome Boateng, noe som skal ha gjort franskmannen forbannet.

Likevel var Ribery blant de som i kveld ga Jupp Heynkes en real dusj med øl. Men det kan jo hende at han før dagens kamp hadde sjekket om ølet var alkoholfritt.

Uansett var det grunnen til at Boateng og Ribery ble venner igjen etter seriegull-dynkingen, skal vi tro bildet Boateng la ut på bildet av de to på Twitter for snart tre uker siden.

 TØRRSKODD:  Anatoliy Tymoshchuk sørget for at sjefen ikke skal gå tørr til banketten. Foto:       REUTERS / Tobias Schwarz / NTB Scanpix
TØRRSKODD: Anatoliy Tymoshchuk sørget for at sjefen ikke skal gå tørr til banketten. Foto: REUTERS / Tobias Schwarz / NTB Scanpix Vis mer

- Meg og min kompis Ribery. Alt er greit. Det var alkoholfri øl, så alt er greit, skrev Boateng på Twitter.

 VIL VÆRE MED:  Franck Ribery ville ikke være noe dårligere enn sine lagkamerater. Foto: AFP PHOTO / NTB Scanpix
VIL VÆRE MED: Franck Ribery ville ikke være noe dårligere enn sine lagkamerater. Foto: AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer