- Er det slik spillerne vil at norsk fotball skal fremstå?

NFFs dommersjef Rune Pedersen ber klubbene, trenerne og spillerne om å gå i seg selv.

KLINTE TIL: - Det begynner med at jeg står i veien for løpet hans inn i boksen. Han blir irritert, så går det noen sekunder, og plutselig kjenner jeg at jeg får et kne i låret mens ballen er langt borte. Det gjorde sykt vondt, sier Johan Arneng. Foto: TV2
KLINTE TIL: - Det begynner med at jeg står i veien for løpet hans inn i boksen. Han blir irritert, så går det noen sekunder, og plutselig kjenner jeg at jeg får et kne i låret mens ballen er langt borte. Det gjorde sykt vondt, sier Johan Arneng. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): NFFs dommersjef Rune Pedersen snakket med dommer Roy Helge Olsen og resten av dommerteamet etter cupkampen i går kveld, der Odd Kenneth Dokken sparket ned Aalesund-spiller Johan Arneng.

Ballen var langt unna Arneng da Dokken gikk målrettet mot han og klinte til rett i låret til Aalesund-spilleren.

- Jeg har sett masseslagsmål i sør-amerikansk fotball, og jeg har sett syke taklinger der folk har blitt kvestet. Men når slikt skjer, går man som regel for ballen. Her var det ikke snakk om saken, han (Dokken) forsøkte å skade meg. Sånn sett har jeg ikke vært med på noe verre, sa Arneng til Dagbladet etter kampen.

Opp til NFF- Det sentrale for oss i slike tilfeller er å få avklart om noen av dommerne så episoden. Hvis de så hendelsen og bedømte den, så er saken avgjort. Men når det har skjedd noe som dommerne ikke fikk med seg, så har NFF muligheten til å ta tak i episoden selv. Ingen av de fire så sparket fra Dokken, sier Pedersen til Dagbladet.no.

Det er dermed opp til Norges Fotballforbund hva som skjer med Kenneth Dokken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer