Er dette årets bom i Tippeligaen?

- Så folk feire på tribunen før jeg traff ballen.

(Dagbladet): Strømsgodset sløste med sjansene da laget spilte 3-3 mot Haugesund i går kveld.

Spissen Adama Diomande fikk en kjempesjanse til å sende drammenserne i ledelsen etter 17 minutter, men fra rundt én meter klarte han å sette ballen utenfor målet.

Godsets Øyvind Storflor gjorde forarbeidet og serverte ballen inn foran mål til Diomande som sleivsparket ballen rett i armene til en utspilt Haugesund-keeper Per Morten Kristiansen.

- Det er kjipt at jeg bomma. Jeg så folk feire på tribunen før jeg traff ballen, sier Diomande til TV 2.

- Det var et klart sleivspark, sier spissen om det som vil være en av kandidatene til årets bom i Tippeligaen. Diomande scoret derimot for hjemmelaget etter en kjempetabbe i Haugesund-forsvaret etter 33 minutter.

Bommen til Diomande skjedde bare to dager etter at Liverpools Dirk Kuyt sto for en av Premier Leagues største misser denne sesongen.

Steven Gerrard skjøt et innlegg mot bakre stolpe, keeper var borte og nederlenderen skulle bare styre ballen i det åpne nettet, men i dårlig balanse la Kuyt seg bakover og banket ballen over mål.

- Tore Andre Flo kan endelig sove godt etter den kjempebommen han hadde for mange, mange år siden. Nå har Kuyt kommet og tatt over byrden ved å levere en av tidenes verste bommer på høyt nivå, sa TV 2s Aleksander Schau etter missen.

Øverst i saken kan du se den enorme bommen på Marienlyst stadion i går.