TA DEN!: Etter å ha mottatt gratulasjoner fra lagkompisene bestemte Leon Clarke seg for å gå løs på et reklameskilt i den intense feiringen av 1-1-målet mot Crystal Palace. Resultatet var ei tå ut av ledd og ut på båre. Foto: Nigel French/SCANPIX
TA DEN!: Etter å ha mottatt gratulasjoner fra lagkompisene bestemte Leon Clarke seg for å gå løs på et reklameskilt i den intense feiringen av 1-1-målet mot Crystal Palace. Resultatet var ei tå ut av ledd og ut på båre. Foto: Nigel French/SCANPIXVis mer

Er dette årets dummeste målfeiring?

Leon Clarke så laget sitt rykke ned fra sykehuset.

||| •  Her kan du se scoringen til Leon Clarke (spol fram til ca. 1:10)

 (Dagbladet): Sheffield Wednesday og Crystal Palace har begge en fortid i Premier League, men møttes i går til en helt avgjørende kamp om å unngå nedrykk til League One - det tredje høyeste nivået i engelsk fotball.

Wednesday måtte ha alle tre poengene for å overleve, og det så ikke så aller verst ut da spissen Leon Clarke skrudde inn 1-1 like før pause etter en flott enkeltmannsprestasjon.

Så flott at Clarke følte for en ekstra utagerende feiring.

Ut på båre
25-åringen innledet med å sende slengkyss mot fansen mens han løp mot cornerflagget, før han skled ned på knærne og mottok hyllesten ute ved sidelinja, mens lagkamerater kom løpende til for å gratulere.

Clarke kom seg til slutt på beina, og for å virkelig markere at han hadde scoret et mål av beste Playstation-merke sparket han til et reklameskilt med påskriften «FIFA10».

Det ble det siste han gjorde i kampen, for Clarke brukte såpass stor kraft at han fikk ei tå ut av ledd, og ble liggende og vri seg med store smerter.

Til slutt forlot han banen på båre, og i spissens fravær greide ikke Wednesday å avgjøre kampen i sitt favør.

Det endte 2-2 - et resultat som sikret Crystal Palace fornyet kontrakt i Championship.

Etter kampen var Wednesday-manager Alan Irvine naturlig nok langt nede. Ikke minst var han skuffet over å måtte klare seg uten Leon Clarke en hel omgang.

- Det var ikke veldig smart. Han unnskyldte seg og sa det var en tåpelig ting å gjøre. Det var jeg enig med ham i, sier Irvine ifølge Daily Mail.

Stormet banen
Ved full tid stormet for øvrig Wednesday-fansen banen i sinne. Et par av dem yppet seg mot Palace-forsvarer Clint Hill, som sto i bar overkropp og tok imot flere slag fra hjemmefansen.

- Jeg skal ikke gjøre et stort nummer ut av det, men hvis klubben utestenger dem og de får som fortjent, er jeg fornøyd. Jeg vet de var frusterte, men er det greit å slå til folk? Jeg fikk noen saftige slag. Men jeg er en stor gutt og tåler det, sier han.