Er dette årets klareste røde kort?

Etterpå sa han unnskyld til lagkameratene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):Det kan gå hardt for seg på fotballbanen, og det fikk den sørafrikanske spilleren Thabiso Nkoana smertelig erfare i helga.

Videoen over viser hvordan SuperSport United-spilleren fikk seg et kraftig spark i testiklene i det målløse oppgjøret mot Orlando Pirates i sørafrikansk toppserie.

Det var Pirates-forsvareren Rooi Mahamutsa som leverte sparket, godt plantet i kjønnsorganet til motspilleren.

- Ouch! Kommentatoren sa det vel kanskje best der og da:

- Ai, ai. Ouch!

Dommeren dro helt klart opp det røde kortet etter sparket, men Mahamutsa protesterte vilt og ga uttrykk for at han ikke forsto hvorfor han ble vist ut.

Etter å ha fått sett hendelsen på TV modererte han seg imidlertid.

- Forferdelig uhell - Jeg vil si unnskyld til lagkamerater og supportere for det røde kortet. Jeg mente ikke å sparke spilleren, jeg ville klarere ballen og ikke angripe ham bakfra, sier han ifølge Supersport.com.

- Det var et forferdelig uhell og jeg angrer dypt på hva jeg har gjort, sier han.

Videoen av det smertefulle sparket har siden spredt seg på nettet. For dette er en universell smerte både menn og kvinner kan forstå. Studier viser nemlig at noe av det mer smertefulle vi mennesker kan oppleve, er et spark eller støt rett i kjønnsorganet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer