Er dette årets mål?

Juha Pasoja scoret fra midtsirkelen.

OSLO/HAMAR (Dagbladet.no): HamKam - Strømsgodset 1-1. Etter kampen handlet det meste om at Mattias Andersson fikk et feilaktig idelt straffespark på overtid.

Greit nok det, men det er også en annen ting som fortjener oppmerksomhet. Mandagens kamp inneholdt ikke så fryktelig mye, men vi fikk se en scoring som ikke blir glemt med det første.

Juha Pasoja scoret på et frispark fra midtsirkelen.

Den finske midtstopperen så at Espen Johnsen sto langt ute, og han tok sjansen og klinket til. Godset-keeperen rakk ikke tilbake og måtte se ballen gå i en bue over ham.

- Det er bra gjort av ham og dårlig av meg. Men det er godt at folk straffer meg når jeg står feilplassert, for da lærer jeg av det, sa Espen Johnsen til TV 2 rett etter kampen.

Den tidligere landslagskeeperen forteller at han gikk tidlig mot siden for å kunne plukke ned det han regnet med ville bli et frisparksinnlegg. I stedet dunket altså Pasoja ballen rett mot mål.

- Jeg så at Espen sto langt ute, så da prøvde jeg meg med et skudd, sier finnen.

Siden Mattias Andersson scoret på straffesparket nesten fem minutter på overtid, ble det bare ett poeng på Kamma - som dermed fortsatt ligger helt sist i Tippeligaen.

OOOPS: Espen Johnsen skjønner allerede her at han vil slite med å nå langskuddet fra 45 meter. Juha Pasoja (i forgrunnen) ser at frisparket hans er i ferd med å gå inn. Foto: TORBJØRN GRØNNING/DAGBLADET
OOOPS: Espen Johnsen skjønner allerede her at han vil slite med å nå langskuddet fra 45 meter. Juha Pasoja (i forgrunnen) ser at frisparket hans er i ferd med å gå inn. Foto: TORBJØRN GRØNNING/DAGBLADET Vis mer

Men Pasoja scoret i hvert fall et mål han ikke vil glemme på lang tid.

Det er scoret noen lekre mål i Tippeligaen denne sesongen - og skuddet fra rundt 45 meter er et av de flotteste. Det er godt sett av Pasoja, frekt gjort og utmerket utført.

• Se målet: Her kan du se video av Pasoja som sender ballen over Johnsen fra midtsirkelen


Hvilket mål mener du er det vakreste i Tippeligaen så langt?
 Si din mening i kommentarfeltet nederst.

Er dette årets mål?
FOR SEINT: Her er ballen godt forbi Johnsen.
HELBOM: Johnsen sier det var godt sett av Pasoja og dårlig av ham selv.
VIL LÆRE: Ballen er for lengst inne, og snart lander Johnsen også.
GIR IKKE OPP: Godset-keeperen prøver febrilsk å rette opp at han sto feilplassert på frisparket.