Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Er dette en premie du egentlig vil vinne?

Blodig fotballdrakt loddes ut.

ANNERLEDES: West Bromwich lodder ut den blodige drakta til Jonas Olsson fra kampen mot Manchester United. Foto: Facebook
ANNERLEDES: West Bromwich lodder ut den blodige drakta til Jonas Olsson fra kampen mot Manchester United. Foto: Facebook Vis mer

(Dagbladet): Sportens verden er preget av mange rariteter, og det er knapt noen grense for hva enkelte supportere vil gjøre for å få fatt i noe som har tilhørt en av deres helter.

Men West Bromwichs siste utloddning på Facebook er muligens noe av det merkeligste. De har nemlig en konkurranse gående hvor vinneren stikker av med den blodige drakta Jonas Olsson brukte da Manchester United ble slått på Old Trafford i helga.

Historisk seier Det var West Broms første seier på Drømmenes Teater siden 1978, og Steve Clarkes gutter gjorde David Moyes start på sesongen enda litt verre.

Olsson fikk seg en trøkk allerede i den første omgangen, men fullførte kampen med glans. Hovedpersonen selv tenkte ikke så mye over at han så ut som han hadde vært i et realt barslagsmål.

- Jeg har mange ganger sprukket øyenbryn, lepper og panne. Det er ikke uvanlig. Under kampen hadde jeg et sånt adrenalin at det ikke gjør vondt. Det er bare de minuttene hvor man får behandling, blodet renner og vi spiller ti mot elleve hvor man er redd for at noe avgjørende skal se, sa hardhausen til Aftonbladet.

- Mener dere alvor? Flere av lagets supportere har derimot stilt spørsmålstegn ved denne noe tvilsomme premien.

- Jeg elsker West Brom, men det er her litt merkelig, skriver en supporter.

- Dere gir bort en skitten nedblødd trøye som det ikke er tillatt å spille med for å beskytte de andre spillerne mot HIV!!! Men dere har ingenting imot å gi den videre til fansen. Mener dere alvor?, sier en annen.

Men som sagt. Det er alltid de der ute som er interessert. Klubben advarer mot å klone frem sin egen Jonas Olsson med DNA fra drakten. Vi får håpe vedkommende ikke har det i tankene.

- Det er litt merkelig, og kanskje feil, men jeg vil virkelig ha den drakta.

SMELL: Jonas Olsson fikk seg en skikkelig smell, men fullførte kampen mot Manchester United som kaptein. Nå kan du sikre deg drakta hans. Foto: EPA/PETER POWELL
SMELL: Jonas Olsson fikk seg en skikkelig smell, men fullførte kampen mot Manchester United som kaptein. Nå kan du sikre deg drakta hans. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media