Er dette Liverpools nye tredjedrakt?

- De «tribal-merkene» var rett og slett forferdelige, sier kommentator.

STYGG: Kasper Wikestad likte spesielt ikke «tribal-merkene» på armene. Dette mønsteret kan være basert på utsmykkningen som er på toppen av Shankley Gates. Foto: skjermdump
STYGG: Kasper Wikestad likte spesielt ikke «tribal-merkene» på armene. Dette mønsteret kan være basert på utsmykkningen som er på toppen av Shankley Gates. Foto: skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bilder av det som visstnok skal være den nye tredjedrakta til Liverpool florerer på nettet i disse dager. De fleste sperrer opp øynene når de får se drakta som bærer fargene lilla, grå og oransje. På Liverpoolforumet redandwhitekop diskuterer medlemmene den mildt sagt spesielle drakta.

Fotball-kommentator Kasper Wikestad er som kjent fan av det engelske laget Norwich. Han husker godt en episode som gir profilen en «deja vu» når han får se det som skal være den nye tredjedrakta til Liverpool.

- Jeg har sett noen stygge reservedrakter før, og noen kule. Jeg husker spesielt sommeren 92 hvor jeg var jeg på ferie i Norwich. Jeg var innom klubbbutikken på Carrow Road, og bak disken hadde de hengt opp de nye draktene til Norwich. Bortedrakta var spesielt stygg, og jeg trodde ikke det var Norwich sine drakter. Jeg kjøpte ikke drakt den sommeren, fordi jeg ikke skjønte at det var Norwich sin nye drakt. Norwich hadde blant annet fått ny hovedsponsor på magen som så veldig provisorisk ut. Det er litt den samme følelsen jeg får nå, sier Kasper Wikestad til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer