- Er dette noe lureri, som jeg skal gå på?

Sjekk reaksjonen da Karoline Dyhre Breivang fikk se hva som var i pakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDEFJORD (Dagbladet): Karoline Dyhre Breivang (34) setter ny norsk rekord i antall spilte landskamper når Norge møter Serbia i Oslo Spektrum i morgen - håndballjentenes siste kamp i firenasjonersturneringen før EM.

Det blir Karoline Dyhre Breivangs 297. landskamp for Norge - én mer enn håndballegenden Susann Goksør Bjerkrheim.

«Karo» debuterte mot Ungarn i slutten av november 2000 - og ble en «hit» allerede i sitt første mesterskap, EM i Romania, like etter.

10 medaljer Deretter mistet hun tre strake mesterskap på grunn av skader, og manglende form, men siden EM i Ungarn i 2004 har superveteranen vært med på all moroa med landslaget.

Årets mesterskap blir hennes 14. i rekken for Norge, og hun kan se tilbake på hele sju gull, to sølvmedaljer og en bronse.

16 over 200 16 jenter har mer enn 200 landskamper for Norge. Karoline Dyhre Breivang blir den første til å runde 300. Men først skriver hun altså historie med sin 297. landskamp i morgen.

Normalt spiller «Karo» med nummer 8 på ryggen. Mot Serbia i morgen hedrer Norges Håndballforbund veteranen med å la henne spille med nummer 297 bak på drakta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer