Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Er dette Norges morsomste eks-trener?

Hør vitsen Rekdal aldri får nok av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VALHALL (Dagbladet.no): Mange oppfatter Kjetil Rekdal som en tørrpinn, men selv hevder Reka at han kunne gjort suksess både som komiker og skuespiller.

- Å underholde fra ei scene skulle jeg godt klart, selv om mange nok ikke ville trodd det. Jeg kunne for eksempel hermet etter folk, og det ville blitt et sjokk for mange, sa Rekdal til Dagsavisen i fjor - og hevdet samtidig at han hadde få problemer med å få folk til å le i Vålerenga.

Tok Reka på ordet

I går var Rekdal innom Valle før VIF-treninga for å ta avskjed med spillerne. Da han satte seg i bilen hadde han følgende avskjedshilsen til journalistene:

- Kanskje jeg skal begynne som komisjef på en TV-kanal.

Oppglødd av Rekdals humorhint dykket Dagbladet.no ned i de mange morsomme historiene Reka har strødd om seg med i løpet av sine seks festlige Enga-år.

De var imidlertid like vanskelig å finne som en Oslo-gutt i Klanen, et pornoblad hos Ottar eller en Clausthaler blant VIF-gutta.

VM-vits

GLADGUTT: Det er stort sett bare Kjetil Rekdal som ler når Kjetil Rekdal forteller vitser, hevder VIF-gutta. Her beviser Rekdal at han kan smile etter et negativt Dagbladet-oppslag tidligere i år. Foto: Kristin Svorte
GLADGUTT: Det er stort sett bare Kjetil Rekdal som ler når Kjetil Rekdal forteller vitser, hevder VIF-gutta. Her beviser Rekdal at han kan smile etter et negativt Dagbladet-oppslag tidligere i år. Foto: Kristin Svorte Vis mer

- Hmm. Det er ikke så jævla enkelt å komme på noen, fastslår Christian Grindheim.

- Den var ikke enkel, sier Kjetil Wæhler og skjærer en grimase.

- Reka tror han har kongehumor, men han er ikke i nærheten, lyder den brutalt ærlige dommen fra kaptein Tom Henning Hovi.

Freddy dos Santos kommer heldigvis gamlesjefen til unnsetning. I videoen gjengir han en vits Rekdal fortalte i garderoben i forbindelse med sommerens VM-sluttspill.

Morsomt? Se videoen og døm selv!

REKAS VITS: Kombinasjonen av Graham Polls kortblemme og VIFs materialforvalter ble til sammen en uslåelig Rekdal.vits. Hør Freddy dos Santos fortelle den her! Video/redigering: John Rasmussen
REKAS VITS: Kombinasjonen av Graham Polls kortblemme og VIFs materialforvalter ble til sammen en uslåelig Rekdal.vits. Hør Freddy dos Santos fortelle den her! Video/redigering: John Rasmussen Vis mer
<B>HA,HA?</B> Det gikk noen sekunder før Freddy dos Santos skjønte vitsen til Kjetil Rekdal.