Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Er dette Norges villeste seiersbrøl?

- Sånn har du aldri sett ham før. Se ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): Seiersrus i Viking-garderoben, et merkelig intervju med en Serie A-spiller, RBK-keeper Örlund på bærtur og Arsenals seriestart er temaer i ukas «Fotballfeber».

Gjest i studio er kommentator Dag Solheim.

Solheim har vært Arsenal-supporter siden 70-tallet, og med drakta på i studio forteller han om forholdet sitt til klubben.

Syv runder av Tippeligaen gjenstår. Kommentatoren mener at alvoret nå har tatt spillerne, og at hver eneste kamp betyr det lille ekstra. Gullet skal vinnes, noen kjemper for å overleve og hver eneste detalj teller. Solheim, som også er Fredrikstad-mann, forteller at han tror Plankeby-laget vil beholde plassen, og avslører også hvem han tror vinner serien til slutt.

I «Fotballfeber» får du også se et litt spesielt intervju med Udinese-spilleren Mathias Ranégie. Spissen har nettopp scoret og vært med på å slå Milan 2-1, men i pressesonen etter kampen blir han bedt om å svare på noe ganske annet enn seieren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media