Er dette råere enn Zlatans brasse?

Midtstopper med brasseperle i Champions League i kveld.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic fikk oppmerksomhet fra hele verden etter at han dro til med et brassespark av de sjeldne i landskamp mot England forrige uke.

Svenskens mål ble omtalt som ett av tidenes vakreste av flere, men som Dagbladets kåring dagen etter viste har det blitt scoret flottere mål tidligere.

I dag meldte Phillipe Mexes seg på i kampen. Den franske forsvarskjempen tjenestegjør nå i Milan og viste at han besitter fotballferdigheter da italienerne gjestet Anderlecht i Champions League-gruppespillet.

Etter at Stephan El Shaarawy hadde gitt Milan ledelsen i annen omgang, kom høydepunktet da Mexes dempet ballen på brystet i hjørnet av 16-meteren, la ballen til rette og sendte den i en vakker bue inn i mål.

Og bare for å ha sagt det: I motsetning til Joe Harts bærtur var keeperen denne gang på plass i buret. Likevel mektet han ikke å stoppe det flotte brassesparket.

Milan vant til slutt bortekampen 3-1 etter at også Alexandre Pato tegnet seg på scoringslista etter å ha kommet inn som innbytter.

Hva synes du om brassa til Mexes? Kan den måle seg med Zlatan sin?