Er dette tidenes luftigste straffespark?

Soriano sendte ballen himmelhøyt over i Nielsens debut fra start for Salzburg.

LUFTIG: Jonathan Sorianos straffespark endte på det engelskmennene ville kalt «row Z». Håvard Nielsens debut for Red Bull Salzburg endte i 0-2 tap blant annet på grunn av denne ufattelige sleiven. Skjermdump: ORF
LUFTIG: Jonathan Sorianos straffespark endte på det engelskmennene ville kalt «row Z». Håvard Nielsens debut for Red Bull Salzburg endte i 0-2 tap blant annet på grunn av denne ufattelige sleiven. Skjermdump: ORF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag fikk Håvard Nielsen sin debut fra start for sin nye klubb Red Bull Salzburg. Selv om 0-2 tapet på hjemmebane mot Rapid Wien neppe var noen stor opplevelse, er det trolig en kamp som for ettertiden vil bli husket for Jonathan Sorianos straffespark i det 81. minutt.

Den tidligere spanske U-landslagsspilleren hadde muligheten til å redusere til 1-2 og blåse nytt liv i oppgjøret fra elleve meter, men feilet grovt. Det å bomme på et straffespark er riktignok en forholdsvis dagligdags hendelse, men måten 26-åringen sendte ballen over tverrliggeren med mangfoldige meters klaring, må være tett oppunder å kvalifisere til tittelen tidenes luftigste straffebom.

• Se det ufattelige sleivsparket HER.

Soriano var på langt nær aleine om å ha en dårlig dag på jobb hos vertene fra Salzburg. Keeper Alexander Walke fikk neppe sove særlig godt etter at han ga en mildt sagt unødvendig retur på et høyst overkommelig skudd fra 35 meter, som Deni Alar scoret enkelt på.

Kvarteret før slutt var det forsvarets tur til å være i det gavmilde hjørnet da Lukas Grozurek nærmest uforstyrret fikk gå hele veien og sette ballen forbi en isolert Walke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer