Er dette tidenes verste feiring?

Det kan ikke være langt unna.

|||(Dagbladet): Gode scoringsfeiringer er en kunst, i den forstand at du balanserer på ei forferdelig tynn line.

De geniale påfunnene - eller de spontane og gode utbruddene - blir husket i flere tiår.

Andre feiringer er så krampaktige at det bare blir flaut.

1001 natt? De brasilianske gutta i det finske tredjedivisjonslaget Hangö IK tar feiringsmomentet lenger enn de fleste.

Først ble Bruno Gomes, Marcello Riberio og Allyson Soares kjent langt utenfor egne stadionporter med en Lady GaGa-imitasjon, som til nå er sett av over 800 000 på You Tube og trolig flere millioner gjennom andre nettsider.

Denne er nå fulgt opp av enda drøyere saker.

Marcello Ribeiro sendte Hangö i ledelsen mot Pöxyt, og da startet feiringen - fritt etter «1001 natt», eller noe sånt. Det er vanskelig å beskrive hvor komisk det ser ut, men det inneholder arabiske hodeplagg, dansing og slangetemming.

Henter rekvisitter - Det er utrolig at dette har blitt så stort. Vi er kanskje Finlands mest kjente fotballag nå, sier trener Harri Lahti til Västra Nyland.

Ifølge reglementet risikerer du nå gult kort for overdreven feiring, som å dra av trøya. De brasilianske Hangö-spillerne har derimot sluppet unna straff, selv om de løper ut til sidelinja for å hente rekvisitter til feiringen.

Kanskje dommerne har blitt helt satt ut av feiringen?

Trener Lahti er ikke bekymret for at dette skal stjele for mye oppmerksomhet.

- Jeg tror ikke det forstyrrer resten av laget. Dette er noe den brasilianske trioen har funnet på, og ellers gjør de det de skal sammen med resten av laget, sier han.

PS! Forbildet til brasilianerne er kanskje islandske Stjarnan, som tidligere denne sesongen har gjennomført spektakulære feiringer som er sett av millioner på nettet.