SPRETTEN: Den nakne mannen med hatt tok seg en løpetur under kampen mellom Augsburg og Bayern, og hadde ingen planer om å overlate ting til fantasien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder
SPRETTEN: Den nakne mannen med hatt tok seg en løpetur under kampen mellom Augsburg og Bayern, og hadde ingen planer om å overlate ting til fantasien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael DalderVis mer

Er dette verdens sprekeste streaker?

Naken turner med caps avbrøt Augsburg - Bayern.

(Dagbladet): Folk som avbryter fotballkamper ved å løpe inn på banen er for det meste irriterende, og i visse tilfeller direkte provoserende - noe det stygge bakholdsangrepet i Romania nylig var et godt eksempel på.

SALTO: Han satset på kollbøtta, og lyktes sånn passe med det.Foto: SCANPIX/EPA
SALTO: Han satset på kollbøtta, og lyktes sånn passe med det.Foto: SCANPIX/EPA Vis mer

Under helgas Bayern München-seier borte mot Augsburg var det nok en gang noen som syntes det ville være morsomt å løpe inn på gressmatta, men denne nakne mannen med caps var i det minste innstilt på å gi litt ekstra før han ble stoppet.

STIL: Passe ren utførelse.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder
STIL: Passe ren utførelse.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder Vis mer

Franck Ribery var i ferd med å bli byttet ut, da streakeren løp inn på SGL Arena, og gjorde en rekke kollbøtter, eller saltoer, foran publikum.

STOPPET: Etter hvert ble spillerne lei, og prøvde å gripe inn.Foto: SCANPIX/EPA/ANDREAS GEBERT
STOPPET: Etter hvert ble spillerne lei, og prøvde å gripe inn.Foto: SCANPIX/EPA/ANDREAS GEBERT Vis mer

Aftonbladet skriver at Augsburgs Nando Rafael var tidlig ute med å roe ned innløperen, før vaktene til slutt geleidet vedkommende i garderoben, eller kanskje heller den lokale fyllearresten.

RØMTE: Men det var vaktene som stoppet ham til slutt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder
RØMTE: Men det var vaktene som stoppet ham til slutt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder Vis mer

Bayern München vant kampen 2-1, etter scoringer av Mario Gomez (igjen) og nevnte Franck Ribery. Bayern leder Bundesliga med fem poeng på Borussia Dortmund.