- Er dommerne redd Flo?

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset - Viking 3-3. Stemningen i garderobene etter kampen i går var amper. Viking-spillerne raste mot Jostein Flo, mens Godsets spillere raste mot Hans Erik Ødegaards røde kort.

- Jeg lurer på om dommerne er redd for å blåse mot Jostein Flo. Han tok kvelertak på meg i en duell, og det var på grensen til rødt kort, men dommeren så ingenting. Flo kan gjøre hva han vil på en fotballbane, sier en irritert Erik Nevland til Dagbladet.

- Hvis Nevland har sagt dette, må du sende ham til Drammen, så skal jeg lære ham hva kvelertak er. For min egen del må jeg bruke krefter for å komme forbi motstanderne mine, sier Jostein Flo.

- Helt gal!

Nevland var ikke den eneste av Viking-spillerne som ble irritert på Strømsgodsets eneste angriper i går.

- Jostein var helt gal i duellene. Alt jeg gjorde var feil i hans øyne, sier Hannu Tihinen, som torsdag fikk beskjed om at Liverpool har trukket sin interesse.

- Liverpool trenger en annen spillertype enn meg. Men jeg drar gjerne til en annen engelsk klubb, sier Tihinen, som var tre måneder i West Ham i vinter.

Vanligvis stillferdige Morten Berre var også irritert.

- Flo får lov til veldig mye av de norske dommerne, sier Berre.

- Ble tatt, jeg også

Jostein Flo oppfatter Viking-kritikken som sutring.

- Jeg ble jaggu tatt tøft jeg også. På scoringen min hang det en Viking-spiller i hver arm. Jeg fikk også en albue fra en av Vikings midtbanespillere, sier Flo.

I Godset-garderoben gikk diskusjonen høylytt rundt hvorvidt Hans Erik Ødegaard filmet i duell med Vikingforsvaret eller ikke.

- Jeg var helt sikker på at dommeren skulle blåse straffespark. Jeg er ingen skuespiller, sier Ødegaard, som kom skuffet ut av dommergarderoben.

- Jeg spurte Alseth om hva som skjedde og han påstår at jeg la meg ned, sier Ødegaard.

- Feilaktig

utvisning

Ødegaard fikk sitt andre gule kort i duellen og dermed også det røde kortet.

- Det var en fullstendig feilaktig utvisning. Vikingspillerne var borti beina på ham, og det var langtifra noe skuespill, sier trener Arne Dokken.

Uavgjort-resultatet i går gjør at Viking sakker akterut i gullkampen.

- Er gull-løpet kjørt?

- Jeg får sitere Nils Arne Eggen: Hadde jeg visst det hadde jeg vært trener for Nasaret eller Jerusalem, sier Viking-trener Benny Lennartsson og ler.

<B>FOR TØFF?</B> Jostein Flo (i midten) får hjelp av Vidar Evenssen til å stoppe Thomas Pereira.