Solskjær under hardt press

Er du ikke på Ferguson-nivå, vil du aldri være god nok i United

Ingenting er bedre enn tre poeng for Ole Gunnar Solskjær. Men det fjerner ikke fokuset, kritikken og meningsonaniet rundt uriasposten han holder i Manchester United.

SNAKKER MED FRAMTIDA: Ole Gunnar Solskjær har tatt tøffe valg i Manchester United, og Daniel James er et av dem. Foto: REUTERS/Andrew Yates
SNAKKER MED FRAMTIDA: Ole Gunnar Solskjær har tatt tøffe valg i Manchester United, og Daniel James er et av dem. Foto: REUTERS/Andrew Yates Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Manchester United-Leicester 1–0 (1–0)

RESULTATER DU TRENGER kommer ofte når du minst venter dem. Gjerne med et redusert mannskap mot en motstander i meget god form.

Manchester Uniteds 1–0 over Leicester er et slikt resultat.

DET FORTELLER AT Ole Gunnar Solskjær gjør veldig mye mer riktig enn det køen av kritikere evner å få med seg. Bare Manchester City og Liverpool har tatt fler poeng enn Leicester siden Brendan Rodgers kom til klubben i mars. På Old Trafford tok de ingen. Og enda bedre for en utsatt norsk manager, de var ikke veldig plagsomme heller.

Det betyr at forsvarsspillet, ikke minst det offensive forsvarsspillet i gjenvinningsfasen på motstanderens banehalvdel, begynner å sitte.

Når Jamie Vardy, den giftige Leicester spissen som stort sett alltid scorer mot de seks store, ikke er i nærheten av noe som helst, er veldig mye gjort riktig.

LIKEVEL GIR DET ikke Ole Gunnar Solskjær rare pusterommet. Manchester United skal og må levere. Alltid. Det er alltid folk der ute som vil sette ting på spissen. Det er alltid et eller annet å kritisere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer