«Er du seriøs? Hva mer vil du se?»

Omars ord til dommeren.

Norge - Ungarn 0-1

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Det norske landslaget følte seg snytt for et straffespark i 0-1-tapet mot Ungarn i EM-playoffen.

Omar Elabdellaoui gikk i bakken og var forbanna både under - og etter - kampen.

- For meg var det klar straffe. Han river meg i trøya og jeg faller. Jeg har sett reprise av det og alle ser jo at trøya er langt ute fra kroppen min. Det er et klart straffespark og vi ble snytt, sier Elabdellaoui til Dagbladet.

«Er du seriøst?» I sekundene etter situasjonen reiste en rasende Elabdellaoui seg opp og skrek mot måldommeren som sto plassert bare noen meter unna.

- Han burde sett det, sier Omar.

- Hva sa du?

- Jeg klikket på dommeren, men nå er det over. Vi får ikke gjort noe mer med det, men jeg var sikker på at jeg skulle få straffespark. Jeg sa: «Er du seriøs? Det er jo et klart straffespark. Hva mer vil du se?», sier landslagsbacken.

Norge hadde flere store sjanser til å score, men det endte med null mål.

- Jeg skal ikke skylde på dommeren for at vi taper, men sånne situasjoner kan snu kampen. Vi skulle hatt straffespark og de skulle hatt et rødt kort i samme situasjon, sier Elabdellaoui.

Fikk ikke svar Bare minutter etter straffesituasjonen var Olympiakos-spilleren innblandet i en ny kontrovers da han falt i feltet og fikk gult kort for filming.

- Også den situasjoenn var feil. Jeg ble truffet og da faller jeg.  Dette er veldig bittert, sier Omar.

Backen prøvde å snakke til hoveddommer Mark Clattenburg etter kampen, men ble ikke hørt.

- Jeg prøvde å snakke å få en forklaring, men han hørte ikke noe særlig. Jeg var helt sikker på at det var straffe, sier Elabdellaoui.