Langrennsåpningen på Beitostølen:

- Er du skuffa?

Sprintkometen Appelkvist Stenseth spådde en helt annen dag enn den hun fikk i sesongåpningen i langrenn.

VANT: Ane Appelkvist Stenseth (24) fra Grong vant sprinten for kvinner under den nasjonale sesongåpninga i langrenn på Beitostølen. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): - Er du skuffa? ler Ane Appelkvist Stenseth da Dagbladet slår fast at ingen av sprintløpene hun gikk i dag, var som planlagt.

Etter å ha tatt sin første og største seier på seniornivå i sesongåpningen på Beitostølen, var humøret naturlig nok på topp.

- Det var en utrolig artig dag. Jeg er litt overraska over at det funka så bra som det gjorde, selv om jeg vet at kroppen har fungert bra i sommer og høst. Men at det skulle føles så bra i dag, det var litt overraskende, sier hun til Dagbladet.

Gårsdagens spådom

At sprinten ikke gikk som planlagt, eller rettere sagt, at Dagbladet slo fast overfor Stenseth at den ikke gjorde det, bunner i intervjuet Dagbladet gjorde med henne torsdag.

- Jeg får bare prøve å være smart. Jeg har ingen planer om å ligge og dra så mye. Jeg tror du får se mest av meg på oppløpet, sa hun da.

Dagens fasit ble altså stikk motsatt. Hun vant prologen med et halvt sekund ned til Maiken Caspersen Falla, og mer enn fire sekunder ned til tredjeplasserte Sophie Caldwell.

Fra der av og ut lå Appelkvist Stenseth i front av alle heatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer